Kars Kaşarı Fiyatı

 

         Kaşar denilince aklımıza Tabi ki Kars Kaşarı gelmektedir. Ülkemizde özellikle son dönemde artan gıda fiyatları Kars Kaşar Peynirine de yansımaktadır. Şöyle ki Kars Kaşar peynirini diğer kaşar peynirlerden ayıran en önemli özellik içerisinde katkı maddesi olamamasıdır. Yani Tamamen doğal olarak üretilen Kaşar peynirinin içerisinde Kars Yağlı Süt ve Maya dışında herhangi bir madde bulunmamaktadır.

         Gelelim Kars Kaşarı Fiyatlarına. Atabey Doğal Süt Ürünleri, üretmiş olduğu doğal kars kaşar peynirini en iyi fiyatlar ile tüm sofralara ulaştırmayı kendisine bir prensip edindiğinden, mümkün olduğu kadar fiyatları ekonomik seviyede tutmaya çalışmaktadır. Kars iline gelen yerli ve yabancı Turistler muhakkak Atabey Peynircilikten Kars kaşarı alıp sevdiklerine ikram etmek üzere yanlarında götürürler. Kars ilinde çok sayıda peynircilik markası bulunmaktadır. bunlardan başlıcaları Boğatepe Peynircilik, Zavotlar, Yps Süt Ürünleri, Safir Kaşar, vb. Birçok markadır. Kars şehrine geldiyseniz Atabey Süt ürünleri satış mağazalarımızda Kars Kaşar peyniri tadımı yapmadan peynir satın almayınız.

         Kars Göbek Kaşar Fiyatı, Kars Eski Kaşar fiyatı, Teker Kaşar Fiyatı, Golot Kaşar Fiyatı, Kars Taze Kaşar Fiyatı, Kars Blok Kaşar Fiyatı, Kelle Kaşar Fiyatı, Çeçil Peynir Fiyatı, Yağlı Çeçil Fiyatı, Gravyer Fiyatı Atabey Doğal Süt Ürünleri resmi web sitesinde güncel olarak yayınlanmaktadır.  Atabey Kaşar Peyniri.